YKSITYISILLE HENKILÖILLE JA YRITYKSILLE/KUNNILLE


Etävastaanotto on reaaliaikainen, ajasta ja paikasta riippumaton, matalan kynnyksen palvelu, jossa psykologi on lähelläsi. Valitse mieleisesi vastaanottotapa ja varaa aika kätevästi ajanvarauskalenterista.


Etävastaanotto on nykyaikainen, kasvava terapiamuoto, jonka tehokkuus on todettu lukuisilla tutkimuksilla, ja joka sopii niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin. 

Yrityksille etäpalvelu erilaisine vastaanottoineen on oiva mahdollisuus tarttua ennaltaehkäisevästi työntekijöiden psyykkiseen hyvinvointiin.


Luethan ohjeet ja käyttöehdot, jossa myös tietoa palveluista!


Huom. Pyrkimyksenä on räätälöidä asiakkaalle hänen tarpeisiinsa kohdistettu kokonaisuus joka voi koostua useista eri vastaanotoista. Pidempiaikaisille asiakkaille laaditaan tarvittaessa hoitosuunnitelma, jotta hoidon tarve ja tavoite ovat selvillä alusta loppuun.Videovastaanotto

Videovastaanotto sopii sinulle, joka haluat tavata psykologin kasvokkain. Tämä palvelu muistuttaa eniten ns. tavanomaista vastaanottoa. Videovastaanotossa on mahdollista käyttää myös chattia. (70,-)

Puhelinvastaanotto

Puhelinvastaanotto sopii sinulle, joka koet puhelimessa keskustelun luontevana tai mielekkäämpänä ja haluat keskustella kasvottomana. (70,-) 

Sähköpostivastaanotto

Sähköpostivastaanotto sopii sinulle, joka pidät kirjoittamisesta tai koet sen luontevana tapana käsitellä asioita. Kirjoittaessa vaikeat asiat usein jäsentyvät uudella tavalla. Sähköpostivastaanotto on vastavuoroista ja voi kestää mahdollisesti parikin päivää, sisältäen psykologin 1-3 vastausta, tarpeen mukaisesti. Tämä palvelu sopii sinulle, joka haluat vastausta ja arviota tilanteeseesi ja mahdollisesti omahoito-ohjelmaa kirjallisena. Käytyihin keskusteluihin voi myös aina palata jälkikäteen.(70,-)

Psykologiset kartoitukset


Persoonallisuuden kartoitus 

Persoonallisuuden kartoitus (psykologin testillä) sopii sinulle, joka haluat ymmärtää omia tarpeitasi ja motiivejasi, tunnistaa omia temperamenttipiirteitäsi sekä ymmärtää omaa tapaasi reagoida. Testi on yleismenetelmä, joka luo perustan ymmärtää ja ennakoida omaa toimintaa erilaisissa ympäristöissä. Sopii mainiosti sinulle, joka pohdit uravalintaa tai ylipäätään haluat ymmärtää itseäsi enemmän. Kartoitus sisältää psykologin käyttöön kuuluvan testin, joka on luotettava ja jolla on suomalainen aineisto. Testi pohjautuu kyselylomakemenetelmään, johon vastaat omalla ajallasi. Kartoitus vaatii alkukeskustelun sekä loppukeskustelun videoyhteydellä.  

Persoonallisuuden kartoitusta ei tehdä ilman alkukeskustelua, jonka ei kuitenkaan tarvitse olla pitkä. Voit varata kartoituksen joko yksittäisenä palveluna tai osana muuta etävastaanottoa. (160,-)


 

Etäpsykologi lähelläsi - kaikkialle maailmaan.
Etäpsykologi lähelläsi - kaikkialle maailmaan.