Nimeni on Erik Eld, olen erikoispsykologi kliinisessä aikuispsykologiassa. Olen suomalainen ja minulla on Valviran psykologin laillistus. Opiskelin ja laillistuin psykologiksi ensin Ruotsissa v. 2008 sekä sittemmin erikoispsykologiksi Norjassa.

Minulla on vankka kokemus psykiatrialta ja viime vuodet olen toiminut psykologina somatiikan parissa erikoissairaanhoidon saralla. Olen hyvin kiinnostunut holistisesta terveydestä. Olen erityisen kiinnostunut ja meritoitunut hoitamaan komplekseja mieli-keho oireiluita (mm. kiputilat, ylipaino, endokrinologiset sairaudet kuten diabetes ym.). Olen myös erikoistunut addiktioihin/riippuvuuksiin sekä ihmissuhdeongelmiin. Käytän pääasiassa nopeita ja tehokkaita kognitiivisia hoitometodeita. Olen opiskellut myös lapsipsykoterapiaa. Minulla on aina myös psykodynaaminen ymmärrys asiakastyöskentelyssä. Hoidan tietysti myös stressiä, ahdistusta ja masennusta kliinisesti pätevillä metodeilla. 

Olen toiminut etäpsykologina viimeisen vuoden ajan ja olen saanut hämmästyttävän hyviä hoitotuloksia asiakkaiden parissa. Uskoni etäterapiaan on vahvistunut merkittävästi ja olen jopa todennut, että monissa tapauksissa etäterapia toimii klassista terapiamuotoa tehokkaammin.

Tarjoan seuraavia vastaanottoja: Videovastaanotto, verkkokeskustelu