Olen Jenna Hautala, yksi etäpsykologin tiimiläinen. Elämä tuo meille jokaiselle eteen hetkiä, jolloin omat voimavarat ovat koetuksilla. Työssäni uskon, että elämäntarina rakentuu sekä koettelemusten että kohokohtien summana. Hyvinvoinnin keskiössä näen taidot siitä, kuinka selvitä myös kuormituksen keskellä.

Olen poiminut työhöni useita hyväksymis- ja omistautumisterapian periaatteita. Sen keskeisimpinä tavoitteina on elämän merkityksellisyyden selkeyttäminen omien arvojen tunnistamisen kautta sekä keinojen löytäminen epämiellyttävien ajatusten ja tunteiden käsittelyyn. Usein tällainen pohdinta voi olla tueksi mm. uupumuksen, ahdistuksen, masennuksen, epävarmuuden tai elämän muutostilanteiden kohdalla. Minulla on myös narratiivisen altistusterapian osaamista, josta työotteeseeni on tarttunut elämänkerrallinen näkemys. Opintojeni lopputyön yhteydessä olen perehtynyt erityisherkkyyteen ja annan tukea myös siihen liittyvissä pohdinnoissa.

Käsiteltäviä aiheita ovat mm. stressi ja uupumus, erilaiset mielialan pulmat kuten ahdistus ja masennus. Myös itsetunto-ongelmat, elämän muutostilanteet / raskaat elämäntapahtumat, haasteet sosiaalisissa suhteissa sekä vanhemmuuden haasteet ovat vastaanotollani käsiteltäviä aiheita.

Palvelen mielelläni kaiken ikäisiä, lapsista vanhuksiin. Erityistä osaamista minulla on lasten/perheiden, nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskentelystä.

Joskus omasta hyvinvoinnista huolehtiminen jää jalkoihin arjen vaatimusten keskellä. Ammattilaisen kanssa keskustelu voi auttaa löytämään suuntaa kohti vahvempaa itsearvostusta sekä mielekkäämpää elämää.

Tarjoan seuraavia vastaanottoja: Videovastaanotto, verkkokeskustelu