Työyhteisöt

Jokaisella työntekijällä tulisi olla mahdollisuus saada keskustella psykologin kanssa matalalla kynnyksellä, ja ilman lähetettä. Kuten yksityiselämässä, niin myös työpaikalla sattuu ja tapahtuu. Yksityis- ja työelämän haasteita ei välttämättä voida erottaa, vaikka näin yleisesti – ja virheellisesti – oletamme.

Työterveyspsykologille tarvitaan lähete.

Me mahdollistamme psykologille pääsyn jo vaikka saman päivän aikana. Sillä me emme vaadi lähetettä.

 

Yritykset / työyhteisöt, tässä muutama hyvä syy, miksi valita E-psykologi:

  • Psykologin vastaanotolle ei tarvita lähetettä. Näin palvelut ovat jokaisen työntekijän saatavilla. 
  • E-psykologi on henkilöstösi tukena niin pienissä kuin suuremmissakin tilanteissa – aina reaaliaikaisesti.
  • Kun henkilöstön psyykkiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen paneudutaan ajoissa, vähentää se poissaoloja ja parantaa henkilöstön suorituskykyä – näin myös säästää kustannuksia.
  • Työntekijät voivat tavata psykologia reaaliaikaisesti kolmella tavalla: videovastaanotolla, verkkokeskustelulla tai puhelinvastaanotolla. Työntekijä valitsee itse, mikä vastaanotto sopii hänelle parhaiten.
  • Psykologi on tavoitettavissa nopeasti ja kynnys yhteydenottoon on matala. Työntekijä voi ottaa yhteyttä psykologiin esim. juuri silloin, kun “tilanne on päällä” ja tahto keskustella on korkea.

Me otamme tietoturva-asiat erittäin vakavasti.

Asiakkaiden kaikenlaista tietoa – sekä ajanvaraustietoja että potilastietoja – käsitellään ja säilytetään tietoturvallisesti. Luethan UKK-kohdasta lisätietoja tietoturvastamme sekä jokaisen palvelun yhteydessä on myös kerrottu ko. palvelun tietoturva.

Mikäli haluatte lisätietoja, olkaa yhteydessä Eliisaan, hän vastaa mielellään kaikenlaisiin kysymyksiin.